Vaša naročila sprejemamo tudi preko telefona ali elektronske pošte

Splošni pogoji

Uvod

Svetujemo vam, da skrbno preberete te splošne pogoje uporabe (v nadaljevanju: »pogoji«) pred pričetkom uporabe spletne strani www.flurti.si (v nadaljevanju: »spletna stran), katere del je tudi spletna trgovina www.flurti.si (v nadaljevanju: »spletna trgovina«). Z vstopom na spletno stran ali v spletno trgovino, ter z registracijo v spletni trgovini in uporabo spletne strani ter trgovine, obiskovalci spletne strani in uporabniki spletne trgovine soglašajo s temi pogoje poslovanja.

Ta dokument določa pogoje uporabe spletne strani in spletne trgovine in predstavljajo pogodbo med obiskovalcem ali registriranim uporabnikom in ponudnikom FLURTI d.o.o., Godovič 34, 5275 Godovič.  S spletno stranjo www.flurti.si , ter spletno trgovino www.flurti.si  upravlja navedeno podjetje FLURTI d.o.o., Godovič 34, 5275 Godovič, matična številka: 8749060000, dav.št. 41920244 (v nadaljevanju »ponudnik«). 

Ta pravni dokument je veljaven in pravno zavezujoč sporazum med vami in ponudnikom. V primeru, da se s temi pogoji uporabe ne strinjate, vam svetujemo, da zapustite to spletno stran. Pogoji uporabe so del skupine pogojev, skupaj Politiko zasebnosti in Politiko piškotkov, in so trije obvezni in pravno zavezujoči dokumenti, s katerimi se vsak obiskovalec / uporabnik strinja pri vstopu na spletno stran oziroma registraciji v spletno trgovino.

Izraz “vi / kupec” pomeni uporabnika, obiskovalca, kupca ali stranko spletne strani ali spletne trgovine. Izrazi “mi / naši / nas / ponudnik” pomeni ponudnik FLURTI d.o.o..

Izrazi Pogoji uporabe pomeni splošni pogoji poslovanja te spletne strani in pogoji poslovanja spletne trgovine. V nadaljevanju bo za spletno stran in spletno trgovino uporabljen izraz spletna stran, razen, kjer sta navedena oba izraza, ali je uporabljen eksplicitno posamičen izraz “spletna trgovina”.

Ob registraciji v trgovino, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte. Uporabniško ime uporabnika nedvomno določa in ga povezuje z vnešenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani in spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Načini plačila

Kupci lahko naročilo plačajo po povzetju ali po predračunu. Možno je le plačilo v enkratnem znesku. Prosimo vas, da nas obvestite, če od nas niste prejeli nobenega obvestila in so od nakupa pretekli več kot trije delovni dnevi.

Plačilo po predračunu

Po izbiri opcije »plačilo po predračunu« in oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli predračun. Naročilo bomo izvršili po prejemu plačila na naš TRR. Za hitrejšo obdelavo nas lahko po izvršenem plačilu o tem obvestite na naš elektronski naslov spela@flurti.si.

Cene

Cene izdelkov v spletni trgovini so navedene v evrih (€) in ne vključujejo DDV (davek na dodano vrednost).

Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo, brez predhodnega obvestila.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Spletna cena

Velja za vse registrirane kupce spletne trgovine flurti.si, ki opravijo nakup preko spletne košarice na spletnem mestu www.flurti.si in nam ob nakupu v košarici zaupajo svoje podatke.

Dobavni roki

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši, vas bomo o tem obvestili. Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave daljši. Predlagamo, da nas pri naročilu izdelkov, ki niso na zalogi kontaktirate na spela@flurti.si in z veseljem vam bomo sporočili, kdaj bodo želeni izdelki dobavljivi.

Opis izdelkov

Slike artiklov in opisi orodja so pridobljeni iz strani dobaviteljev. Opise sproti dopolnjujemo ob iskanju vsebine pri proizvajalcih oziroma na internetu.

Vso vsebino spletne trgovine lahko uporabljate, vendar ne v komercialne (prodaja slik ali opisov)  namene.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih izdelkov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Ne prevzemamo odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih v tej spletni trgovini ali začasnega nedelovanja spletne trgovine.

Pridržujemo si pravico do dnevne spremembe vsebin, napak v cenah in napisanem besedilu.

Z uporabo spletne trgovine obiskovalec, kupec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

Dostava

Za dostavo bo poskrbela dostavna služba Pošte Slovenije. Dostava po Sloveniji nad 100 € je brezplačna, kar pomeni, da celotne stroške poštnine krije Flurti d.o.o., v primeru pošiljanja v tujino se stroški dostave obračunajo po ceniku ponudnika logističnih storitev. Ob prejemu dostavljenega blaga boste prejeli tudi originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila. Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže. Kupec naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.

Stroški pošiljanja znašajo 4,50€ za nakupe do 122€ (100€ brez DDV), nad tem zneskom pa so brezplačni za artikle kateri se lahko pošiljajo kot paket.
Navedeni stroški pošiljanja veljajo v notranjem prometu na območju Slovenije. 

Izdelke, kupljene v spletni trgovini, lahko prevzamete tudi osebno, plačate lahko po predračunu, spletnim plačilom s plačilnimi karticami, ali pri prevzemu z gotovino ali s plačilno kartico.

Garancija

Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa.

Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo izdelka. Če informacije o garanciji ni, izdelek nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Podjetje mora pisno odgovoriti potrošniku na zahtevo najpozneje v osmih dneh po njenem prejemu, če je obstoj napake na blagu oziroma nepravilnost pri opravljeni storitvi sporen.

Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu, kupec z vračilom nima stroškov.

Razno

S sprejetjem teh pogojev poslovanja, med strankami ni nastalo nikakršno poslovno, partnersko, delovno ali drugo razmerje.

Ti pogoji, vključno s Politiko zasebnosti in Politiko piškotkov, urejajo pravno razmerje med vami in Ponudnikom izključno glede uporabe te spletne strani in spletne trgovine. V primeru izvedbe nakupa preko spletne trgovine, se sklene posebna pogodba oziroma se kupcu izda račun.

V primeru, da ena od strank ne uveljavlja kakšne pravice, ki jih ima po teh pogojih poslovanja, se takšno ravnanje stranke ali uporabnika ne šteje kot odpoved pravici ali kot odpoved drugim pravic, ki jih ima kot uporabnik spletne strani ali spletne trgovine.

Ponudnik ni odgovoren za neizpolnjevanje svojih obveznosti po teh pogojih poslovanja, če je takšno neizpolnjevanje posledica katerega koli razloga, ki ni v moči ponudnika (višja sila).

Če se katerakoli določba teh pogojev poslovanja izkaže za neizvršljivo ali neveljavno, se ta določba omeji ali odpravi v takšnem obsegu, ki je potreben za ohranitev teh pogojev uporabe.

Ponudnik lahko prenese pravice in obveznosti na tretje osebe v skladu s temi pogoji poslovanja brez vaše privolitve.

Ti pogoji poslovanja začnejo veljati od trenutka, ko vstopite na spletno stran ali v spletno trgovino, in potečejo, ko prenehate z uporabo spletne strani oziroma spletne trgovine, ali ko preteče veljavnost tem pogojem poslovanja.

Intelektualna lastnina

Ta spletna stran in njena vsebina sta intelektualna lastnina Ponudnika, njegovih družbenikov ali njegovih avtorjev in se nikakor ne smejo uporabljati, kopirati, prodati, dajati v zakup, prenesti ali kako drugače distribuirati in uporabljati v osebne ali komercialne namene brez izrecnega pisnega soglasja upravičenega imetnika pravice na intelektualni lastniki, razen če je v teh pogojih uporabe določeno drugače.

Ime Flurti d.o.o., spletna stran www.flurti.si, logotip, blagovna znamka, slike, besedila, vsebina spletnega mesta, grafični dizajn, podatkovne baze in identiteta podjetja predstavljajo intelektualno lastnino Ponudnika in/ali njegovih družbenikov. Vse zgoraj navedeno pripada družbi Flurti d.o.o. in/ali njenim družbenikom in je njegova izključna last, vključno z vsemi materialnimi pravicami na besedilih, grafikah, vsebinah, blagovnih znamkah, bazah podatkov itd., ki jih izdelajo tretje osebe, izvajalci, zaposleni, svetovalci Ponudnika in drugi partnerji. S sprejetjem teh pogojev poslovanja uporabe se strinjate, da je vse navedeno zaščiteno z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami ali drugimi pravicami intelektualne lastnine.

Trgovsko ime Flurti d.o.o. lahko uporabite brez izrecnega soglasja kot referenco, če se nanašate na storitve, ki jih je Ponudnik že zagotovil oziroma izvedel. Uporabite jih lahko tudi za druge namene, pod pogojem, da z nami sklenete pogodbo in nam ponudite ustrezno nadomestilo. Za vsako drugo, predvsem komercialno, uporabo je potrebno izrecno pisno soglasje Ponudnika.

Brez izrecnega pisnega soglasja Ponudnika je prepovedano uporabljati vse informacije, pridobljene s strani Ponudnika, njegovih strank ali poslovnih partnerjev in svetovalcev. Enako velja za avtorske pravice in druge pravice intelektualne lastnine Ponudnika, njegovih poslovnih partnerjev, ki jih uporabljajo za kakršenkoli namen, zlasti v komercialne namene.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Dostop do podatkov imajo le pooblaščene osebe našega podjetja. Ponudnik spletnega mesta pridržuje pravico do razkritja podatkov, kadar razkritje zahteva zakon ali kadar je potrebno zavarovati zakonite pravice drugih oseb.

Veljavno pravo in pristojnost

Za razlago določb teh splošnih pogojev uporabe, Politike zasebnosti in Politike piškotkov se uporablja pravo Republike Slovenije. Stranke rešujejo spore na miren način. Če to ne bo mogoče, ima slovensko sodišče izključno pristojnost za njihovo reševanje.

Spremembe pogojev uporabe

Ponudnik si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni in posodobi Pogoje poslovanja na spletni strani ali v spletni trgovini. Vaša dolžnost je, da se seznanite z morebitnimi spremembami. Datum zadnje spremembe je na dnu tega dokumenta. Če imate kakršnakoli vprašanja, nam pišite na spela@flurti.si.

Če ti pogoji poslovanja postanejo za vas nesprejemljivi ali se z njimi po njihovi spremembi ne strinjate, prenehajte z uporabo spletne strani in spletne trgovine. Z uporabo spletne strani in spletne trgovine se strinjate s spremenjenimi pogoji uporabe.

Stiki, povratne informacije in pritožbe

Če nas želite kontaktirati glede pogojev poslovanja, politike zasebnosti ali politike piškotkov, nam pišite na spela@flurti.si. Strinjate se, da se vaše povratne informacije lahko uporabijo za izboljšanje in / ali spremembo naše spletne strani brez kakršnihkoli omejitev ali obveznosti plačila.

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.

V primeru pritožb, sporov, težav, se kupec na ponudnika lahko obrne na telefonsko številko 041 329 424 ali 041 631 016, ali po elektronski pošti na spela@flurti.si.

Pritožba se odda preko e-poštnega naslova spela@flurti.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Zadnja posodobitev: 19. junij 2020

Shopping Cart